طرز تهیه بورک برنج و مرغ

 

 برنج یک و یک دوم پیمانه 
 سینه مرغ  نصف یک عدد
 نعنا تازه (ساطوری شده) یک دوم پیمانه 
 جعفری (ساطوری‌شده)  ۱ پیمانه
نمک وفلفل به میزان لازم
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
خمیر یوفکا مثلثی به میزان لازم
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سوخاری به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

 

طرز تهیه :

برنج را از قبل کته کرده یا می توانید از برنج های باقیمانده از غذای ظهر استفاده کنید. مرغ را به همراه یک عدد پیاز (درشت خردشده)، مقداری نمک و کمی آب روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا مرغ پخته و مقداری کمی آب در آن باقی بماند. بعد از پختن مرغ را آبکش کرده، آب آن را کنار گذاشته و مرغ را کاملا ریش ریش کنید. داخل کاسه ای برنج کته، مرغ ریش شده، نعنا، جعفری ، نمک، فلفل و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. هر برش خمیر را روی سطح میز پهن کرده، داخل هر برش ۱ قاشق غذاخوری پر از مواد قرار داده و آن را رول کنید. سپس لبه آن را آب زده و بچسبانید. رول های آماده را ابتدا درون تخم‌مرغ (با چنگال در حد مخلوط‌ شدن زرده و سفیده زده شده) و بعد در پودر سوخاری غلتانده و در روغن شناور سرخ کرده و با سس دلخواه سرو کنید.

 

تهیه شده درمجله سرگرمی تفریحی ایران توانا

برچسب ها

تمامی حقوق مطالب برای ايران توانا محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.