طرز تهیه بورک مرغ و سبزیجات

 

سینه مرغ یک عدد
ذرت یک فنجان
لوبیا چیتی یک فنجان (برای تهیه بورک می توانید از هر نوع لوبیا دلخواه استفاده کنید)
پنیر فتا ۱۰۰ گرم
سیر سه حبه
پیازچه ۳ شاخه
خمیر یوفکا ۲۰ عدد
برنج قهوه ای یک فنجان
پیاز یک عدد متوسط
نمک ، فلفل ، ادویه به مقدار لازم
کره ذوب شده به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

 برای تهیه این بورک خوشمزه ابتدا سینه مرغ را پخته و سپس آن را به صورت مکعبی خرد کنید. برای خوشمزه تر شدن بورک، مرغ ها را درون روغن مختصرا تفت دهید. حال سیر و پیازچه ها را خرد کرده و آنها را درون تابه سرخ کنید.
در این مرحله پیاز به صورت نگینی خرد کنید و آن را تفت دهید. حال  برنج ،‌ ذرت، لوبیا چیتی نیم پز (شما می توانید از هر نوع لوبیایی استفاده کنید)  و پنیر را به آن بیافزایید. حال مرغ را به مواد غذایی ذکر شده در بالا اضافه کنید و به خوبی تفت دهید. حال یک لایه از خمیر یوفکا را برداشته و سطح آنرا با کمک قلمویی به کره آغشته کنید. (اگر خمیر یوفکا در فریزر بود آن را از فریزر خارج کرده و صبر کنید تا از حالت انجماد خارج شود. برای آنکه خمیر راحتتر به صورت لایه لایه جدا شود آن را ۱۲ ساعت قبل از استفاده از فریزر خارج کرده و در یخچال قرار دهید یا
آن را دو ساعت زودتر از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید و
بر روی آن سه یا ۴ شکاف ایجاد کنید که هوا به داخل خمیر نفوذ کند) پس از آنکه خمیر آماده شد، مقداری از مواد را در وسط خمیر ریخته وسپس آن را رول کنید و لبه های انتهایی خمیر را به رو برگردانید. برای این کار باید  ۳ تا ۴ عدد زرده تخم مرغ را با زعفران دم کرده مخلوط کنید. زمانی که همه ی رول ها را به همین ترتیب آماده کردید، درون فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا سطح خمیر طلایی شود یادر صورت نبود فر می توانید رول ها را سرخ کنید.
فقط نکته ای که پس از پخت باید به آن توجه کنید آن است که بورک ها را ظرف دربسته نگهداری کنید تا خشک نشوند.

 

تهیه شده درمجله سرگرمی تفریحی ایران توانا

برچسب ها

تمامی حقوق مطالب برای ايران توانا محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.