مواد لازم
گوشت ۳۰۰ گرم
پیاز یک عدد
به ۲ عدد
الو به مقدار لازم
شکر ۲ ق غ
آب لیمو ۲ ق غ
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران حل شده در آب جوش به مقدار لازم
رب ۲ ق غ پر
گوشت را به قطعههای کوچک خرد کنید و با پیاز خرد شده و مقداری روغن تفت دهید. آب را اضافه و حرارت اجاق را ملایم کنید تا به مدت یک ساعت و نیم گوشت و پیاز سرخ شده تقریبا پخته شود.
آلو ها را شسته و در آب به مدت یک ساعت خیس کنید. پوست به را گرفته و چهار قاچ کنید و تخم آن ها را بگیرید، سپس برش دهید و با مقداری روغن مایع سرخ کردنی کمی سرخ کنید و با آلو که از قبل خیس کردهاید به گوشت و پیاز پخته شده اضافه کنید. شکر، آب لیمو تازه، نمک و فلفل را با زعفران آب شده به خورش اضافه کنید رب رو در مقداری روغن تفت بدید به خورش اضافه کنید بگذارید خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد.
تهیه شده درمجله سرگرمی تفریحی ایران توانا
تمامی حقوق مطالب برای ايران توانا محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.