اسفناج پلو با گوشت در مجله تفریحی ایران توانا

اسفناج پلو با گوشت در مجله تفریحی ایران توانا

تقریبا نیم کیلو اسفناج رو خرد کردم  بخار پز کردم تا آبشو کشیدو اضافه کردم به پیاز داغ و تفت دادم .

میتونید یه حبه سیر هم رنده کنید سلیقه ایه من سه حبه سیر خورد کردم کمی نمک و فلفل و زرد چوبه هم زدم.

زیاد تفت بدیم اسفناج تیره میشه. نصف پیمانه گردوی خورد شده اضافه کردم و حدود دو دقیقه تفت دادم

اخرش که خاموش کردم یک قاشق آب نارنج یا مخلوط آبلیمو و آبغوره هم بهش زدم.
بعد برنجو ابکشی درست کردم و موقع دم کردن، لابلای برنج این مایه اسفناجی رو ریختم

و دم کنی گذاشتم تا دم بکشه. اخرش هم رو برنج کمی کره داغ شده ریختم.
گوشت رو هم جدا درست کردم. یه پیاز تفت دادم، بعد گوشت گوسفندی رو اضافه کردم و تفت دادم.

کمی زردچوبه و فلفل  زدم. و گذاشتم گوشت کاملا بپزه بعد نمک و کمی ابغوره بهش زدم.

بهتره اولش اب زیاد نریزید. کمی که پخت و آبش کشیده شد دوباره هم بزنید و یه استکان دیگه بریزید

تا وقتی که کاملا بپزه. گوشت گوسفندی زیاد اب لازم نداره و با اب زیاد بی مزه میشه.

ده دقیقه اخرش هم چند تا آلو بخارا که از قبل ده دقیقه خیسومده بودم

تو روغن کمی تفت دادم و به گوشت اضافه کردم و پنج دقیقه پختم و گذاشتم آبش تقریبا کشیده بشه.

چند قاشق آبش بمونه کافیه و بعد با برنج سرو کردم.

این پلو خیلی خوشمزه و پرخاصیته به خاطر اسفناج.

با مرغ و گوشت چرخکرده هم میتونید درست کنید. ولی با گوشت خوشمزه تره به نظرم.

 

تهیه شده در بخش آموزش های آشپزی مجله ایران توانا

امیدواریم از خواندن این بخش بهره ی کافی را برده باشید

برچسب ها

تمامی حقوق مطالب برای ايران توانا محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.