گرچه دستور خاصی نداره اما مینویسم.اول یک عدد پیاز بزرگ رو نگینی خرد کردم و تفت دادم, گوشت رو اضافه کردم و وقتی گوشت خوب تفت خورد, فلفل سیاه, زردچوبه, پودر سیر و پودر زنجبیل و رب اضافه کردم. اب ریختم و اجازه دادم تا گوشت بپزه. چند دقیقه اخر نمک و غوره رو اضافه کردم.گوجه فرنگی, بادمجان, کدوی سرخ شده رو روی خورشت چیدم وقتی دو تا قل زد خاموش کردم.برای کته با تهدیگ سیب زمینی هم, اول برنج رو کته ای بار کردم. وقتی اب برنج تقریبا کشیده شد, توی یک قابلمه نچسب, اول روغن ریختم بعد سیب زمینی  رو که رنده درشت زده بودم و با اب سرد شسته بودم رو با یک قاشق زعفران دم کرده مخلوط کردم و کف قابلمه پخش کردم. برنج رو روی اون ریختم و با پشت قاشق کمی فشرده کردم و دم گذاشتم. به همین راحتی.

برچسب ها

تمامی حقوق مطالب برای ايران توانا محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.