موادلازم:

هویج : نیم کیلو
آرد : یک پیمانه
روغن مایع : نصف پیمانه
شکر : دو پیمانه
گلاب نصف پیمانه
زعفران : به میزان لازم ( ۳ قاشق غذا خوری )

✍️طرز تهیه:

ابتدا هویج ها خوب شسته و پاک کنید و در یک قابلمه  تمیز قرار دهید و به مقدار لازم آب اضافه کنید و بگذارید تا خوب بپزد، بعد از پخته شدن هویج ها را پوره کنید،توجه داشته باشید که نباید هویج ها را رنده کنید حتما باید به وسیله غذا ساز یا مخلوط کن آن ها را پوره کنید. آرد را به مدت ده دقیقه داخل یک ماهیتابه روی شعله ملایم گاز تفت می دهیم تا بوی خامی آرد کامل از بین برود . در اینجا باید توجه داشته باشید که آرد اصلا نباید رنگ عوض کند، سپس روغن مایع را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا با آرد یکدست شود.هویج، شکر، گلاب و زعفران را به آرد اضافه می کنیم و به مدت ده دقیقه به صورت دورانی روی شعله ملایم گاز هم می زنیم. در طول این ده دقیقه حلوا باید از قابلمه جدا شود و در وسط قابلمه جمع شود. هر موقع حلوا به این صورت دربیاد یعنی آماده است. می توانید آن را از روی اجاق بردارید. حالا حلوا را به میل و سلیقه خود در ظرف مخصوص سرو، فرم دهید. می توانید از قالب ها با شکل های متنوع استفاده کنید.

 

 

برچسب ها

تمامی حقوق مطالب برای ايران توانا محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.