شیر ۱/۵ پیمانه
آرد سمولینا یا ایرمیک ۱/۴ پیمانه
شکر سه ق غ
خامه قنادی ۱/۲ پیمانه ( نیاز نیس فرم بدین) 
موز یک عدد پوره شده 
بادام یا‌گردو در صورت تمایل برای داخل دسر کمی
وانیل کمی 

طرز تهیه:


شیر ، شکر داخل قابلمه ریخته روی حرارت هم بزنید تا شکر حل بشه، پوره موز بریزید وبعد سمولینا اضافه کنید ، حرارت ملایم باشه و مرتب هم بزنید تا شیر جمع بشه اصطلاحا و مواد غلیظ بشه ، آجیل مورد نظر و خامه قنادی رو بریزید ، نیاز نیس قبلش خامه رو فرم بدین، مواد که خوب مخلوط شد و یکدست و البته شبیه فرنی کمی غلیظ از حرارت بردارید ، وانیل کمی اضافه کنید ( میتونید به جای وانیل، هل اضافه کنید) و داخل ظرف بریزید و بعد از خنک شدن نوش جون کنید 
نکته: اگر خواستید خامه قنادی نزنید همون مقدار خامه صبحانه با یک ق غ کره هم دمای محیط رو اضافه کنید و البته چون خامه صبحانه شیرین نیس مقدار شکر رو بیشتر کنید

 

تهیه شده درمجله سرگرمی تفریحی ایران توانا

برچسب ها

تمامی حقوق مطالب برای ايران توانا محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.