تخم مرغ ۳ عدد  – شکر ۱ پیمانه – ارد ۲ پیمانه – روغن مایع ۳/۴ پیمانه – شیر ۱ پیمانه – پودر کاکائو ۲ ق غ – نمک و وانیل کمی
بکینگ پودر ۲ ق م

در ابتدا تابله تفلون رو با کره یا روغن جامد خوب چرب کنید.ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط و سه بار الک کنید.زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید. سفیده ها رو با!نمک کمی هم بزنید وقتی کف کرد نصف شکر رو بهش اضافه کنید و اونقدر هم بزنید تا فرم بگیره.زرده ها رو با بقیه شکر هم بزنید تا رنگشون روشن بشه روغن مایع و شیر رو بهش اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. ارد رو اضافه کنید و با دور کند همزن چند ثانیه هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و گلوله نداشته باشه,در اخر سفیده رو با لیسک به زرده اضافه میکنیم و مواد رو بریزید تو تابه زیر تابه حتما شعله پخش کن قرار بدین رو در تابه دم کنی بزارین و خوب کیپ کنید و شعله رو خیلی کم روشن کنید.بعد از ۴۵ دقیقه با خلال دندون چک کنید اگه پخته بود شعله رو خاموش کنید.
اگه شعله تون کم باشه و در تابه تون خوب کیپ بشه کیکتون اصلا خشک نمیشه وداخلش هم خوب میپزه کیک من هیچ تفاوتی باکیک هایی که تو فر میپزم نداشت.

 

 

برچسب ها

تمامی حقوق مطالب برای ايران توانا محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.