طرز تهیه ی کیک نشاسته ذرت در مجله ی ایران توانا

طرز تهیه ی کیک نشاسته ذرت در مجله ی ایران توانا

مواد لازم:

تخم مرغ ۴ عدد
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
وانیل ۱ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق غ 
نشاسته ذرت ۳ لیوان 
شکر ۱ لیوان

✍️طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ را بهمراه شکر و وانیل بمدت ۸ دقیقه هم زده بعد خامه را اضافه کرده

هم میزنیم بعد نشاسته را همراه بکینگ پودر اروم اروم ب مخلوط اضافه کرده بشکل دورانی مخلوط میکنیم

بعد کف قالب را چرب کرده مایع کیک را داخل قالب ریخته و توی فر از قبل گرم شده

با درجه حرارت ۱۸۰ بمدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم بافت بینظیری داره.

 

تهیه شده در بخش آموزش های آشپزی مجله ایران توانا

امیدواریم از خواندن این بخش بهره ی کافی را برده باشید

برچسب ها

تمامی حقوق مطالب برای ايران توانا محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.