کره ۲۰۰ گرم روغن جامد۲۰۰ گرم بیکینگ پودر۱ ق چ آرد ۷۵۰ گرم پودر قند ۱۷۵ گرم ماست ۸۰ گرم پودر هل ۱ ق چ زرده تخم مرغ ۵ عدد زعفران غلیظ ۱ ق س برای رومال زرده تخم مرغ زعفران روغن جامد+پودرقند+کره رو با دور تند همزن میزنیم تا کرم رنگ و پفکی بشه بعد هل و زرده هارو اضافه کرده و هم میزنیم.بیکینگ پودر رو به ماست اضافه میکنیم تا حباب بزنه و بعد به مواد قبلی اضافه میکنیم و هم میزنیم در ادامه کمی زعفران اضافه میکنیم و هم میزنیم.بعد آردو بیکینگ پودروبدون همزن به مواداضافه میکنیم وکم کم مخلوط میکنیم تاخمیر جمع بشه بعد با قالب دلخواه قالب میزنیم و رومال میزنیم و به مدت ۱۵ دقیقه میزاریم تو فر.

نوشته نان چای قزوین اولین بار در مجله سرگرمی ایران توانا پدیدار شد.

برچسب ها

تمامی حقوق مطالب برای ايران توانا محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.