سویق چیست+ خواص انواع سویق و طرز تهیه آن ها

همانطور که گفته شد سویق از دانه و حبوبات و هسته میوه هاو یا خود میوه بدست می آید ، که می تواند گندم ، برنج ، جو ، عدس ، نخود ، سنجد و ماش باشد. سویق گندم هم سرشار از فسفر است که یک ماده معدنی دوچندان مهم و آیتم نیاز برای بدن بوده که به کمک کلسیم میشتابد و سبب به تولید استخوان میشود. می فرمایند: شُربُ السَّویقِ بِالزَّیتِ ینبِتُ اللَّحمَ، ویشُدُّ العَظمَ، ویرِقُّ البَشَرَهَ، ویزیدُ فِی الباهِ.؛ سویق و روغن زیتون گوشت را می رویاند و استخوان را تقویت می کند و پوست را رشته رشته می کند و کار همبستر شدن را می کند. ابتدا نخود را آسیاب نمایید و سپس آن را سوای روغن تفت دهید. فقط کافی هست آنان را آسیاب کرده و تفت دهید. تنها کافی است که عدس را به مهربانی آسیاب کنید؛ آن‌گاه آرد آن را تفت دهید. شیوه تهیه سویق نوپا عدس به خاطر نبود سبوس، آن سادهتر از سویق گندم و جو است. سویق طفل ترکیبی از یکسری سویق (عدس، نخود، سنجد، جو و گندم) هست که می تواند کلیدی شیر و عسل ترکیبشده و برای کودکان خردسال مورداستفاده قرار گیرد. وی تیتر کرد: سویق جو لاغر کننده است، اما مخلوط سویق گندم و جو منجر به چاقی افراد میشود، مبتلایان به پوکی اسخوان میتوانند سویق جو را به همپا سنجد میل کنند، زیرا سبب تقویت مغز استخوان می‌گردد همچنین استعمال از آن در کسانی که مبتلا دیابت هستند هم مفید هستند. شما همینطور میتوانید کل سویق های بالا رو مهم نیز ادغام کنید. در صورتی که از تایپ کردن این مطلب لذت بردید و مطمئنا می توانید اطلاعات بیشتری در مورد سویق سیب لطفا از برگه ما بخواهید.